Osagaiak
- Platano heldua [1]
- Olo malutak Taza 1/2
- >85% kakao txokolatea 2 ontza
Prozedura
Barre egingo duzue baina platano heldu bat txikitzea, olo-malutekin nahastea eta, azkenik, txokolate zatitxoekin nahastea bezain erraza da. Nire kasuan, kakaoko lindt txokolate 2 ontza erabili ditut.
Ondoren, gaileten forma ematen zaie koilara baten laguntzaz eta labera! 15 minutu gutxi gorabehera 180 ° C-ra.
Dieta berezi bati buruzko informazioa
- Beganoentzat egokitzapena: Txokolatea berez produktu beganoa da, landare jatorrizkoa baita. Hala eta guztiz ere, Txokolatea benago izateari uzten dio, beste osagai batzuekin nahasten denean, hala nola esnearekin edo gurinarekin, animalia-jatorriko produktuak baitira. Ziurtatu txokolatea beganoa dela, edo beti izango duzu txokolatearen ordez fruitu lehor edo fruta deshidratatua botatzeko aukera.
- Aste bete irauten dute hozkailuan, eta gainera txokolatea gogortzen da.